12-07-09

Brüno

Borat, best wel een leuke film!  De man weet ons te boeien door zijn ontwapenende naïviteit.  Gespeeld natuurlijk, maar wel goed gespeeld.  En als Borat Amerika weet te misleiden, dan moet Brüno dat minstens even goed kunnen.  Bijkomend pluspunt om de film te bekijken: hij is homo!  En laat dat nu net iets zijn waar Amerikanen in sommige staten nog niet helemaal mee omkunnen, zeker niet als het er dik opligt.  We nodigden 2 vrienden uit om ons te vergezellen naar de film.  Het was al even geleden dat we elkaar nog gezien hadden, dus dat kwam mooi uit.  Toch even bijvermelden dat de echtgenoot van het koppel militair is.  En die knikte al bezorgd toen we de sms stuurden om Brüno te bekijken.  Maar goed, we gingen ervoor! 

Oh jeeeee, viel dat even tegen zeg!  De eerste scènes waren al genoeg om te weten dat het niet meer goed zou komen.  De naïviteit van Borat was verdwenen en veranderde in een slecht pornografisch-platvloers karakter.  Het was er allemaal zo over!  Buiten enkele giechelende nichten in de zaal vond niemand er wat aan.  Als je goed kijkt, zit er wel een boodschap achter, maar die is deze keer erg moeilijk te vinden.  Wat mij betreft, schiet de film de realiteit en zijn doel ver voorbij.  Deze film is erg tegengevallen, maar onze militair in het gezelschap heeft het, gelukkig, net overleefd.  Om de wansmakelijke prent door te slikken hebben we toch nog genoten van een heerlijk hapje en drankje achteraf... en dat deed deugd!

12:57 Gepost door Kristof in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

ik snap niet wat het militarisme
iets te maken heeft
met de gay metaliteit.
leg jij mij dat uit, kristof?
groetjes
joz.

Gepost door: joz. | 12-07-09

ik snap niet wat het militarisme
iets te maken heeft
met de gay metaliteit.
leg jij mij dat uit, kristof?
groetjes
joz.

Gepost door: joz. | 12-07-09

Neen Dat leg ik niet uit...

Gepost door: Kristof | 12-07-09

ik persoonlijk vind bruno laag bij de grond' en het stereotype beeld van homo's word natuurlijk weer bevestigd. maar ieder zijn ding he

Gepost door: dimi | 13-07-09

De commentaren zijn gesloten.