02-02-09

Niet de enige homo op school?

Hihi, de laatste tijd wordt er wel heel vaak geroddeld op school.  Oooh foei!  Maar 't is zeker niet met kwade bedoelingen hoor, we hebben alleen zo onze bedenkingen.  En nu ik toch al lange tijd uit de kast ben, word ik gebombardeerd tot aanspreekpunt nummer één.  Vooral op vrijdagavond, onze bar-avond na schooltijd, is het volle bak van datte!  Al sinds september hebben we een nieuwe leerkracht op school waar we zeer zware vermoedens van hebben dat hij voor de jongens is.  Hij is van het verwijfde type en iedereen stoort er zich mateloos aan dat het er zo overgaat.  Nochtans beweert hij zelf dat hij nog steeds op zoek is naar een meisje en dat hij heel wat vriendinnen heeft, maar nog nooit eerder een relatie had.  Moet ik nog meer zeggen?  Yep, hij hoort erbij!  Ik vrees alleen dat hij uit een heel katholiek gezinnetje komt waarin het niet echt evident is om ervoor uit te komen.  De keerzijde is echter dat iedereen zich dood ergert aan die kerel omdat hij zich soms heel erg kan opdringen, inclusief vrouwelijke gebaren.  Collega's die er dan iets over kwijt willen, beginnen steeds met... "sorry hé Kristof, ik heb niets tegen homo's, gij weet dat hé, maar die nieuwe... allé jong, dat is toch niet meer normaal?"  Ik vind het ongelooflijk grappig dat ze telkens met een excuseer beginnen.  Het lijkt nu alsof ik aanspreekpunt nummer 1 ben om over iemands geaardheid te praten.  Zo zie je maar, ik ga de laatste 5 maanden van het schooljaar in met de eretitel: "ombudsman der geaardheid".  En wie weet worden dat ook mijn 5 laatste maanden? (de paasvakantie komt dichterbij, de sollicitaties dus ook...)  Maak er nog een gezellige en vooral open-minded werk/schoolweek van!

19:15 Gepost door Kristof in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Mor allee... gaat met die gast na de lesuren eens een koffie of een wijntje drinken hé, met de vraag dat jij & Yvan hem uitnodigen voor een etentje... Ge moet creatief zijn hé Kristof... :-)

Gepost door: dee | 02-02-09

Khoop voor u dat deze extra "dienst" je ook extra pré oplevert:D. En voor de rest geef ik Dee wel gelijk, zo weet je het direct;)

Gepost door: Jongleukboyke | 03-02-09

De commentaren zijn gesloten.