07-01-09

Goede voornemens

Een jaar starten kan niet zonder goede voornemens maken!  Mensen die deze blog min of meer volgen, zullen wellicht al kunnen raden met welk voornemen ik begin.

WERK: hier moet echt iets aan gebeuren.  Mijn collega's zullen het niet graag horen, maar ik moet ook aan mezelf denken.  In de paasvakantie ga ik me dus volop toewijden aan sollicitatiebrieven schrijven.  Ik ga mijn gebied nog wat uitbreiden in de hoop dat er toch ergens iemand op pensioen gaat.  Ik ben benieuwd wat dit gaat worden!

LIEFDE: ik wil mijne sjoe bijstaan in zijn laatste studentenjaren en ik wil dat zo goed mogelijk doen.  Ik zie hem echt doodgraag en dat wil ik hem het komende jaar nog eens heel duidelijk maken!  Jezelf kunnen zijn in elkaars aanwezigheid is een fantastisch gevoel.  En dat gevoel wil ik nog heel lang vasthouden. 

FAMILIE: mijn mama verdient alle steun die ze kan gebruiken.  Ze heeft het soms heel moeilijk en ik zal er voor haar zijn, zo veel als mogelijk.  Met mijn zussen en broer wil ik nog heel wat leuke dingen doen, ze zijn allemaal geweldig en ik zie ze heel graag.  Alleen moet ik wat minder jaloers zijn op mijn broer, hoewel dat relatief is.  Ik denk dat het een soort "gezonde broederjaloezie" is. 

VRIENDEN: de vrienden die ik heb, wil ik uiteraard houden en wanneer ik een nieuwe werkplek vind, hoop ik toch nog contact te houden met enkele collega's.

En in de volgende post onthul ik het grote Colruyt-gevaar!

21:20 Gepost door Kristof in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ooooh... hoe lief. Ik zie jou ook doodgraag. x

Gepost door: Ivan | 08-01-09

het grote Colruyt-gevaar?

Gepost door: wilhelm | 14-01-09

De commentaren zijn gesloten.