31-12-08

De 366ste dag

De allerlaatste dag van 2008 is aangebroken.  Volgens de kalender een schrikkeljaar, maar dat viel in realiteit nog allemaal goed mee.  Even kijken wat de 365 andere dagen brachten:

- Liefde: mijn grote liefde blijft nog steeds the one and only!  We hebben het voorbije jaar soms flink geruziet, maar ook flink gelachen en geknuffeld.  Het jaar vloog voorbij en nu staan we aan de vooravond van ons 2-jarig samenzijn.  We zijn er best trots op! 

- Familie: geen grote wijzigingen in de nabije familie.  Mijn ouders zijn nog steeds mijn ouders, mijn zussen zijn nog steeds verwikkeld in allerlei liefdesperikelen en mijn broer die wordt op zijn 30ste stilaan volwassen.  Mijn bomma die zingt nog rustig verder op haar 94ste levensjaar en over de rest van de familie kan ik niet veel zeggen wegens verstoorde communicatie!

- Vrienden: de vrienden die ik had, zijn nog steeds dezelfde gebleven.  Enkele collega's heb ik ook op een andere manier leren kennen (en da's positief!), maar het overgrote deel blijft toch bij de categorie werk behoren. 

- Werk: in september begon het moeilijkste jaar wat werk betreft tot nu toe.  Ik had geen ander werk gevonden, de afstanden bleven lang, maar vooral de kinderen waren ellendig.  Dat is ondertussen gebeterd, maar je maakt er op 4 maanden natuurlijk geen madeliefjes van. 

- Economisch: een beurscrash voelt niet zo prettig aan, maar valt best te overleven.  Geduld is een schone deugd!  We hebben het voorbije jaar ook 3 keer een index gekregen en dat maakt de gestegen prijzen best draagbaar, zeker nu wanneer de benzine fors daalt.  Het kan altijd beter, maar we mogen niet klagen. 

Vanavond maken we er alvast een leuk feestje van zodat we het jaar 2009 optimaal kunnen beginnen.  Vannacht en morgen laten we de sms-molen eens goed haar gang gaan en wens ik al mijn naasten hetzelfde als wat ik jullie wens: een geweldig 2009 met heel veel liefde en geluk! 

En in de volgende post zijn de goede voornemens aan de beurt!

15:10 Gepost door Kristof in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

happy... Newyeat....En dat dit nieuwe jaar meer van hetzelfde mag geven, maar dat dan de wolkjes nog kleiner en minder zijn als in 2008....


grtz Andy

Gepost door: Andy | 01-01-09

ai... NewyeaRRRR dus.....
en over ruzies.....Die zijn verrijkend voor een relatie...Een relatie zonder ruzie is geen echt gezonde denk ik :-)

grtz

Gepost door: Andy | 01-01-09

BESTE WENSEN VOOR JULLIE!!!
mooi posje en die ruzie's!!!!! 't is stil hoor waar het nooit waait!!!!!!!!
groetjes!

Gepost door: yvette&tuurke | 02-01-09

happy new year! We volgen je uitspattingen in 2009 verder mee... en dat ze je veel geluk mogen brengen!

Gepost door: Bert | 04-01-09

De commentaren zijn gesloten.