30-11-08

Zie ginds komt de ... kerstman?

Ik erger mij in het leven nauwelijks, maar de kerstverlichting die menige voorgevel al siert en sommige binnenhuisverlichtingen vervangt, dat is me op dit moment toch iets teveel.  En die arme goede man moet overal nog ten huize trekken!  Ik heb echt medelijden met de Sint.  Ik wil bij deze een lans breken voor de stokoude, in jurkjes getooide, maar altijd jong ogende en blinkende Sinterklaas.  Hij en zijn pieten verdienen het niet dat ze verdrongen worden door het getjingel en gepink van allerlei klokjes en lichtjes.  Ook de reclameblokken zijn Fun en Dreamland al lang vergeten.  Die mochten hun ding begin november nog doen, maar nu de Sint eindelijk verjaart, zijn ze van de radiogolven gesmeten.  De kerstman heeft het rijk al voor zich gewonnen.  Bij deze: ERGER ERGER!  En aan alle brave kinderen die nog geduldig op de Sint wachten: ik wens jullie een heel mooi cadeautje toe en hoop dat mama of papa genoeg centjes verdienen om de onkosten van de Sint te vergoeden.  Prettig Sinterklaasfeest!

 

Gedecoreerde Sinterklaas Personeel

21:11 Gepost door Kristof in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

met je eens Pepernoten liggen augustus al in de winkels en kerstspullen liggen in september ook al in de schappen... Kerst over treft sinterklaas en dat vindt ik voor de kids minder gezellig en leuk.
Wens je nog fijne week toe...

groetjes

Gepost door: Bianca | 30-11-08

Lig al maar wakker... want er liggen plannen op tafel om de Sint en de Kerstman in één persoon om te vormen nl. de SinteKerst. De actieperiode zou van start gaan bij de start van het nieuwe schooljaar en eindigen... als alle voorraden & stocks uitgeput zijn. Ongelukkig genoeg blijft er dan nog het probleem met de Paashaas, vermits Pasen nooit valt op een vaste datum. Maar geen nood, de marketingspecialisten integreren ook dit laatste euvel voor wat betreft de toekomt! ;-)

Gepost door: dee | 01-12-08

Leve Sinte-Maarten En hier is het nog leuker! Want wij vieren Sinte-Maarten!!! Even ontleden:

Stiefzoontje is om de veertien dagen een weekendje bij ons, mijn schoonouders zijn van de Sintemaartenstreek, mijn ouders van de Sinterklaasstreek, beiden zijn we van de Kerstmanstreek:-), mijn man is van de sintemaartenstreek en zijn ex (de mama van mijn stiefzoontje dus) is van de sinterklaasstreek).(En als ge nie mee zijt, moettet zeggen, hé)

Gevolg:

Kindje komt maar om de veertien dagen, dus eerst Sintemaarten bij de schoonouders, eigenlijk nét één week voor de officiële sintemaarten. Veertien dagen later komt hij terug...één week na sintemaarten en krijgt hij sintemaarten van de grootouders en ons en van mijn familie die nét toen toevallig op bezoek waren. Nog veertien dagen later oeps...is het sinterklaas, krijgt ie uiteraard sinterklaas bij mijn ouders en grootouders en daarna bij zijn mama die in sinterklaasstreek woont. En binnen veertien dagen is het bijna kersttijd...en dan komt de sintekerstman:-)maar hij zal nét iets te vroeg bij ons zijn, waardoor hij eerst een weekje kerstmis bij ons krijgt in sintemaartenstreek, vervolgens bij zijn mama en daarna bij mijn ouders uit de sinterklaasstreek.

Leve de echtscheidingen over kilometers, het is "gesint" van begin november tot eind december bij ons met als gevolg dat mijn stiefzoontje geen sneeuwmannen, maar kerstmannen bouwt buiten:-) Leuk toch?

Ik weet wel niet of dat ventje van amper 2,5 jaar nog weet wie wie is.

Gelukkig hebben ze nog geen krokushaas en zonnehaas om het werk van de paashaas te verlichten. Zijn er al pompoenen die gevuld zijn met cadeautjes of komen die pas tegen 2010?

Gepost door: Koen en Tamara | 08-12-08

De commentaren zijn gesloten.