16-11-08

LOFT

Gisteren spraken we af met Kurt om nog eens een avondje cinema te beleven.  De avond startte op de Vlaamse Kaai in Antwerpen waar we in 't Pakhuis samen iets gingen eten.  Kurt begon de avond wel een beetje verward... waarschijnlijk was hij ondersteboven van de pracht en praal van Antwerpen.  We zochten elkaar GSM'end op de grote parking.  Kurt belde al stappend met Ivan om ons te vinden en zei dat hij nog terug naar de auto moest om zijn GSM uit het zicht te halen.  Vreemd als je zoiets in je GSM zegt!  En nauwelijks enkele minuten later vroeg een verwarde man ons of we hem konden helpen... hij zocht de weg naar een restaurant.  Ik vroeg hem welk restaurant hij bedoelde, maar dat wist hij niet.  Tja, dan is het niet makkelijk om de weg uit te leggen.  We moesten er allemaal wel even om lachen...  In het Pakhuis hebben we ons varkenshaasje en mixed grill met veel smaak opgegeten.  Nadien was het hoog tijd om te vertrekken naar Metropolis waar het ONTZETTEND druk was.  Zoveel volk heb ik daar nog nooit gezien.  Het werd snel duidelijk dat LOFT en BOND daar voor iets tussenzaten.  Ik denk dat de helft van de zalen ingenomen was door beide films.  En die zalen zaten dan nog eens nokvol.  Gelukkig hadden we onze tickets al op voorhand gereserveerd en konden we helemaal achteraan plaatsnemen.  De film was naar mijn bescheiden mening knap in elkaar gebokst en wist mijn aandacht van begin tot einde te trekken.  Een terechte publiekstrekker dus!  De avond eindigde in een stampvol Hollywood Café waar we de volgende afspraak al vastlegden: 20 december in San Marco Village voor CASA BLANCA into the 90's. 

12:24 Gepost door Kristof in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

dus een fijne avond gehad? start dan morgen heerlijk op school!
groetjes uit de loft!

joz.

Gepost door: joz | 16-11-08

Michielsjes, The next generation en Ons zonnekindje: een droom die waarheid wordt (beiden nog "under construction" voorlopig) Hey Kristof en Ivan, we hebben jullie gevonden via Kurt. Supertoffe blog, jullie hebben er nogal je werk van gemaakt!

Binnenkort weer Kerstvakantie...maar eerst nog lekker examens verbeteren, zeker ...good luck en daarna genieten!

Groetjes,

Koen en Tamara

Gepost door: Koen en Tamara | 29-11-08

@Koen en Tamara Bedankt voor jullie bezoekje! En hoe kennen jullie Kurt? Ik heb geprobeerd jullie blogs ook eens een bezoekje te brengen, maar dat lukt blijkbaar niet zonder uitnodiging. Een andere keer dan maar!

Gepost door: Kristof | 30-11-08

De commentaren zijn gesloten.