20-10-08

Mirrors

Vrijdag stond er in GVA een bon om met z'n tweetjes naar de cinema te gaan voor de prijs van één.  Omdat zo'n acties schaars zijn, hebben we er maar meteen gebruik van gemaakt.  Onderweg was het al aardig druk (we waren de grote sportpaleis en Lotto arena-files net voor) en kwamen netjes op tijd aan.  Ter plekke hebben we snel gekozen voor een thriller/horror film uit het gigantisch kleine filmaanbod.  Het werd Mirrors.  Man, man, man, die 16+ was toch niet helemaal onterecht hoor.  Ik heb die avond nauwelijks nog in een spiegel gekeken.  't Is wel grappig om te zien hoe een cinema-zaal quasi op dezelfde manier reageert op bepaalde scènes. Neem nu zo'n spannend moment.  Je ziet de camera een personage volgen in een donkere omgeving.  Je voelt de spanning toenemen en je weet dat er elk moment iets kan of gaat gebeuren.  En als de filmmaker dan kiest voor het plotse geluid van een "domme" wegvliegende duif, kan ik je garanderen... je springt samen met die 200 andere mensen even recht hoor.  Ach ja, we hebben er samen wel van genoten.  't Was fijn om nog eens in Metropolis te zijn!  En nu maar wachten op Loft!

19:45 Gepost door Kristof in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Geluk voor: a) dat er nog iemand de 'Frut' (GVA) leest...
b) die cinemaketen, anders zat je daar met je vriend alleen te griezelen... voor de volle prijs.

Wat die 'Loft' betreft: als je er niet gratis inkomt, wacht je best tot de DVD in de videotheken verschijnt. Dan is het product zijn prijs waardig. Tenminste als je met 2 kijkt en de huurprijs deelt... en dan nog.

Gepost door: dee | 20-10-08

Nobody knows De GVA is zo'n typische "ik lees ze niet maar ik ken ze wel" gazet. Er zijn trouwens honderdduizenden pendelaars en bakkerijbezoekers die de GVA maar niks vinden, maar toch dezelfde artikels in "Metro" of "De Zondag" lezen. Ach, ik ben een open geest en iedereen leest de krant die hij wil, ook mijn ouders.
En ik vind het best wel fijn om samen met andere mensen te griezelen, ik hoef niet helemaal alleen te zitten, al heeft ook dat zijn voordelen natuurlijk ;)

Gepost door: Kristof | 21-10-08

De commentaren zijn gesloten.