21-09-08

Moe

Mijne God, ik ben moe!  Gewoon door het dagelijkse leven op school.  Het is zo intens dat ik bijna ter plekke in slaap zou kunnen vallen.  Tijdens de vrije uurtjes surf ik regelmatig op de computer om te checken of er nog vacatures zijn in het onderwijs die mij zouden kunnen interesseren, goed wetende dat september niet echt de moment is om ernaar te zoeken.  Maar toch, ik heb de hoop nodig om in de toekomst ergens anders aan de slag te kunnen gaan. Komende vrijdag is het pedagogische studiedag en dat beschouw ik voor mezelf dan als een verlengd weekend, vermits de studiedag maar een halve dag inneemt en de namiddag opgevuld wordt door een partijtje bowling met de collega's.  Het zijn zij die me nog een beetje rechthouden in deze moeilijke periode.  Dankzij hen kan ik me nog voldoende motiveren om de lange weg naar school in te zetten.  Maar da's dan ook alles.  Pfff, ik lijk wel al een uitgebluste zak!  

Het weekend dan maar... dat begon vrijdagavond met een trouwfeest.  Het was wellicht niet de bedoeling geweest, maar je kan wel lichtjes stellen dat het hele feest vrij chaotisch was. Drankjes werden in het begin nog regelmatig bijgevuld, maar naarmate er meer volk kwam opdagen, begonnen onze kelen ook meer naar vocht te snakken.  Iets anders dan wijn vastkrijgen was ook al geen makkelijke opdracht.  De obers van dienst deden er moeilijk over... onbegrijpelijk.  Eten was niet echt rijkelijk voorzien en van dansen kwam er al helemaal niet veel in huis.  Jammer.  Hopelijk heeft het trouwpaar er toch niet téveel last van gehad en konden ze genieten van hun avond.  

Zaterdagavond was het alweer tijd om nog eens met de vrienden bijeen te komen.  Jammer genoeg kon mijn ventje niet mee door een combinatie van vermoeidheid en ziekte.  Het werd - naar traditie - een gezellige babbelboel met de nodige versnaperingen en drankjes!  Twee keer laat gaan slapen dus... als dat maar goed komt morgen op school ;)

15:26 Gepost door Kristof in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Bwa... Nog een dikke maand en ge hebt weeral een dikke week congé! Dat hebben andere mensen ni zenne. Dus om uwe congé te verdienen moet ge maar wat afzien. Enfin dat is mijn mening hé!
PS: Hoe zit het met diene bloggersdrink nav. uw 100.000 ??
LOL

Gepost door: dee | 21-09-08

twas toch geen gay-marriage, want dan waren er vrienden van mij aanwezig lolz

Gepost door: Yves | 22-09-08

De commentaren zijn gesloten.