14-08-08

Menu van deze week

Dedju, ik moet gaan opletten wat ik schrijf.  Voor ge het weet, komt Dee zijn afspraken in Driekant niet meer na (met al zijn gekook) en ben ik de boeman. Met alle olympische Chinezen, maar niet met den deze zene!  Dus Dee... ik kan je gerust stellen.  Vandaag moet ge niet naar uwen groten hof vluchten want al het eten kwam hier uit den diepvries.  Spinazie met room à -18 graden, aardappelpuree à -18 graden en worst à -18 graden.  En morgen?  Mja, die bloemkool moet eindelijk maar eens onder het mes!  Dat wordt dan al zeker bloemkool met kaassaus, maar wat ik er voor de rest ga bij eten, je ne sais pas.  Dat zijn zorgen voor morgen!  Merci voor de fijne wensen en op naar kaarsje 3!

19:39 Gepost door Kristof in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

@Kristof Afspraken? Ik maak daar nooit afspraken voor! In ieder geval Jongleukboyke zal u eeeeeuuuuwig dankbaar zijn, omdat ik gisterenavond niet kwam opdagen. Hij zat met een serieus ei in zijn broek. Hij heeft namelijk een helse schrik van mij.... 't Was zo erg dat Yveske heeft hem het café moeten 'binnensleuren', zoals dat het geval is met een jong kalfke dat de vrachtwagen van het slachthuis moet opgeduwd worden. - Nu we het toch over kalfvlees hebben: haalt bij den beenhouwer een goed kalfslappeke of een klein kalfsgebraadje. Dat past ideaal bij bloemkool in kaassaus. Of een stukske mager kalfsspek...?
'k Ga dat morgen ook klaarmaken maar met bechamelsaus. Dit maar om te zeggen dat ge mij weer op een lekker idee hebt gebracht, want mijn bloemkolen moeten hoogdringend verorberd worden!!! :-)

Gepost door: dee | 14-08-08

Ey Roddelaar! Minderen é...

Kannek kik eraan doen dak janettenvrees heb^^:)

ps sorry kristof om dat hier vol te smossen... maar dat vroeg om een reactie:)

Gepost door: jongleukboyke | 14-08-08

De commentaren zijn gesloten.