13-08-08

2 jaar "ik ben gay"

Een mens zou bijna vergeten dat er nog iets anders bestaat dan het Driekantcafé!  Als ik alle actieve blogs zo naast elkaar leg, lijkt het alsof heel de homowereld daar zit.  Ieder zijn ding natuurlijk, maar ik hou het toch liever bij een heholebi-café.  Hetero's, homo's, lesbiennes of biseksuelen, wat maakt het allemaal uit?  Dit maar om te zeggen dat mijn blogje hier op Skynet morgen 2 kaarsjes mag uitblazen! (da's nog eens wat men "veranderen van onderwerp" noemt) Dus voor mezelf: hiep hiep hiep... hoera!  hiep hiep hiep... hoeraaaaaa!  Ik heb mijn blogverjaardag alvast twee keer gevierd met thuiskoken!  Jawel, men moet z'n status als gay toch een beetje waarmaken hé?  En wat moet een homo kunnen?  Koken!  Ok, het ging allemaal nog niet zo vlotjes, maar het resultaat mocht er best al wezen.  Gisteren lekkere bollen in tomatensaus gemaakt, met oerdegelijke selder (uit een potteke) en aardappeltjes.  Mmmm, lekker!  En als kroon op het werk, hebben Ivan en ik vandaag samen verse videe gemaakt.  Het was om duimen en vingers bij af te likken, maar wel erg zwaar op de maag, burp.  Ach ja, we blijven deze week weg uit het frituur dus mag er al eens wat anders in de plaats komen.  Allé, iedereen veel plezier in zijn café toegewenst en het belangrijkste is... altijd genoeg vocht innemen hé!  Schol.

19:57 Gepost door Kristof in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Bollen in tomatensaus... BAH! Ik zal nooit begrijpen hoe je zoiets binnen krijgt. Love you! :-)

Gepost door: Ivan | 13-08-08

Proficiat! Met uw 2 jarig gayschap. Ge moet ook eens een bezoek brengen aan 'gay-mekka', het fameuze Driekant praatcafé. Leuk zenne! Ge ontmoet er idd. de hele homowereld en ook de Lesbo-, Bi- en Heterowerelden. :-)
Mijn plannen om er vanavond aanwezig te zijn werden doorkruist door uw ballekes in tomatensaus.
Ik dacht - likkebaardend - bij mezelf: 'Ghut... das lang geleden! Dat ga ik seffens ook eens maken'. De rest van het verhaal lees je op mijn blog.
:-)

Gepost door: dee | 13-08-08

Niet oordelen voor ge er geweest zijt^^:)
In dat café zit trouwens ook alle soorten^^ zelfs mensen die naar voetbal kunnen kijken:)

Gepost door: jongleukboyke | 14-08-08

Van harte gefeliciteerd... ... met je 2-jarig bestaan van jouw blog! 2 jaar is toch al een tijdje hè. Ik ben hier trouwens altijd graag komen lezen en zal dat ook blijven doen!
Koken, dat doe ik ook graag hoewel ik het niet veel doe. Zo alleen voor mij koken vind ik iets te gek eigenlijk! En ballekes in tomatensaus zou ik nu zelf ook ni maken denk, dan heb ik ze liever in witte saus! Maar toch tof dat het goed gelukt is!

groetjes,

Michel

P.S. als ge nog es tijd hebt mag je altijd nog es een mailtje sturen hè, als je wil hè!

Gepost door: Michel | 14-08-08

De commentaren zijn gesloten.