25-07-08

28 graden

Wat doet een mens bij 28 graden?  Een plaske opzoeken natuurlijk!  We bevinden ons in de kempen, dus waar moet een mens dan naartoe?  Het Netepark!  Zo gezegd, zo gedaan.  Gisteren dus samen met Ivan richting Herentals gereden om aldaar het recent gerenoveerde Netepark te bezoeken.  Eerste indruk?  Mmm, nogal klein geworden in vergelijking met vroeger.  Ik heb het Netepark voordien nooit gekend, maar Ivan wist me te vertellen dat het park vroeger bijna één groot buitenzwembad was.  Tja, dat was nu wel even anders.  Een klein kinderbadje en een iets groter zwembad voor de "grote kinderen".  En daar hield het bij op.  De wei om te zonnen was wel exponentieel uitgebreid.  De zon deed deugd en het water van het buitenzwembad was best wel aangenaam.  De hygiënische normen hadden volgens Ivan duidelijk een upgrade meegekregen.  Het nieuwe binnenzwembad was verdeeld in 3 grote zones.  Eén zeer warm bad met enkele extraatjes zoals een golfslagbad, één aangenaam bad om baantjes te zwemmen en nog een bad voor de kinderen met dieptes tot 1m.  Ook klassiekers zoals een sauna of bubbelbad mochten niet ontbreken.  De binnenglijbaan met gesloten buis was natuurlijk de drukst bezochte waterpartij.  We hebben het ons allemaal wel laten bevallen.  't Was heerlijk en vooral... vermoeiend.  Die dag moesten we uiteraard afsluiten met een stevige maaltijd, maar die laat ik aan uw verbeelding over.  Van mij mogen er nog zo'n dagjes komen!

16:27 Gepost door Kristof in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Herentals...Ken ik; wel een aangenaam stadje als je't mij vraagt:)

Gepost door: Yves | 26-07-08

HELE LEUKE BLOG!
Ikzelf ken een aantal mensen zoals jullie, en ik vind ze één voor één "schatjes"!!!
Daar kunnen soms veel "gewone" mannen een staaltje aan nemen!
groetjes, Yvette

Gepost door: yvette | 26-07-08

Effe niet meer geweest. En daarmee moest ik nu toch effe bijlezen. Ik zie dat je al veel van de vakantie hebt kunnen genieten! Zuid-Frankrijk is voor mij ook nog onontgonnen terrein. Daar zou ik dringend ook es moeten komen. En zo'n weekendje aan zee is nooit slecht hè!
Trouwens het Netepark is idd wel veel verkleind ten opzichte van vroeger. Buiten is er bijna nix meer en binnen ja in de zomer zit je toch liever buiten hè! Als er nog zoveel volk komt als vroeger kunnen die nooit gelijk in het zwembad!
Nog veel plezier in je vakantie!

groetjes,

Michel

Gepost door: Michel | 28-07-08

nog nooit naar de galderse meren geweest. vantuit herentals niet zo ver.
heel natuurlijk.en de moeite..
inlichtingen geef ik je eventueel per mail.
groetjes met ook nog een halve vakantie die nog zes weken duurt.

Gepost door: joz. | 01-08-08

De commentaren zijn gesloten.