22-05-08

Homovisiesongfestival

Ik hoop dat de mensen niet naar me keken terwijl ik deze ochtend de krant las op de trein. (De krant van gisteren wel te verstaan) Ik kon mijn ogen niet geloven. Een VIPS-redacteur, althans zo omschrijft Het Laatste Nieuws één van haar journalisten, schreef zijn "visie" over het songfestival en schreef een opmerkelijke quote: "Het Eurovisie Songfestival heeft echter allang niks meer met songschrijven te maken. Het is een amalgaam van televisiespektakel, camp (ik ken het woord niet) en kitsch, een hoogfeest (en nu komt het) van holebi's die met hoge eigendunk denken dat ze dit gebeuren in handen hebben. En misschien is dat ook wel een beetje zo." Wat zit Mark Coenegracht daar dan eigenlijk te doen? Is het voor hem een snoepreisje of heeft hij zich zonet geout? En natuurlijk smijt hij heel de holebiwereld weer op dezelfde hoop. 't Is toch ook keer op keer hetzelfde liedje. Maar goed, misschien moet ik mijn ogen maar eens goed opentrekken en wat kritischer kijken naar al die opgeblazen holebi's... Oh ja, in de rand van het artikel waarschuwt de baas van de overkoepelende Europese Omroep om tijdens het Eurovisie Songfestival in Belgrado niet voor je geaardheid uit te komen (wat dat ook moge betekenen). Ik denk dat die man nu vreselijk op zijn tenen getrapt is: meneer Coenegracht heeft ze allemaal al gezien en ontmaskerd. Opletten dus!

18:39 Gepost door Kristof in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Tis toch mottig he. 'Wat? Je kijkt naar het eurovisiesongfestival? Ben je gay ofzo?' 'Waaaat je vond het nog goed ook? Janet!' Ik kijk al van toen ik een hééél klein meisje was naar het songfestival. Ik vind het een gezellige avond om door te brengen onder famile. Jaja holebi's hebben ook soms familie. Vreemd toch he? Wanneer gaan ze eigenlijk es beseffen dat de meeste holebi's (zo'n 95%) perfect leven als elke hetero. Ze hebben ook een lief (de meesten toch :p), zijn ook in staat om lief te hebben, om trouw te wezen, hebben ook ouders waar ze heel veel voor over hebben, hebben ook een job... We zijn dus niet allemaal mafkezen met roze pluimen in ons gat. Ook niet omdat we toevallig van het songfestival houden...

Gepost door: star_* | 23-05-08

Wat is dat nu allemaal? Ik zie al naar het songfestival van toen ik net kon praten en neem maar van me aan dat ik toen nog ni echt met m'n homo-zijn bezig was hoor! Die snertjournalist zou beter een beetje op z'n woorden letten. En daarbij, als alle homo's ter wereld alleen al naar het songfestival zouden kijken zou dat alleszins het best bekeken programma ooit zijn! En vanavond kijk ik zeker samen met m'n ventje!
Voila meneer Coenegracht, daar heb je niet van terug hè!
Kristof, nog veel kijkplezier vanavond hè!

Groetjes,
Michel

Gepost door: Michel | 24-05-08

Zou zijn vrouw er maybe met een andere vrouw vandoor zijn??looolz

Gepost door: Yves | 24-05-08

het laatste nieuws = het laagste nieuws

Gepost door: dimi | 31-05-09

De commentaren zijn gesloten.