01-05-08

Bijbenen

Hola, dat was weer een tijdje geleden sinds mijn laatste update. Ondertussen is er alweer heel wat gebeurd. We zullen het makkelijkheidshalve op 2 hoofdpunten houden. Vorige zondag was ik samen met Ivan de bevoorrechte getuige van alweer een extra zieltje die in de katholieke geloofsgemeenschap werd opgenomen. Als peter van Thomas mocht ik de honneurs waarnemen om voor hem een zelf geschreven tekst voor te lezen in de kerk. Gewoonlijk ben ik voor zulke aangelegenheden vrij nerveus maar deze keer voelde ik me veel zekerder van mijn stuk. Waarschijnlijk zal mijn beroep daar ondertussen al wel voor iets tussenzitten. Het werd een mooie en vrolijke viering met een heel persoonlijke toets. De ouders van Thomas zijn goede vrienden van ons en dat voelde je ook. Ik vind het zo fijn om mensen rond mij te hebben waarop je altijd kan rekenen, ik zou er zowaar emotioneel van kunnen worden. Na het doopsel volgde nog een feestje in "Entrepot du congo". Een Antwerpse taverne aan de Vlaamse Kaai. We kregen het zaaltje erboven ter beschikking. Met ongeveer 70 mensen in een klein zaaltje met stoelen en tafels gemixt met een lentezonnetje en een drukkende warmte werd het al gauw een zwoele bedoeling. Maar voor zwoele feestjes zijn we altijd te vinden, niet? Als peter KREEG ik ook nog een cadeautje van de trotse mama en papa: een kookschort met een reuzefoto van mij en Thomas met daarbij de fijne tekst: Mijn peter is Kristof, over mama en papa's keuze heb ik niets dan lof! En nu allemaal: oooooohhh... Om een lang verhaal kort te maken: Ivan en ik hebben van de avond genoten. Een tweede hoofdpunt is nog maar zeer recente geschiedenis: Ivan en ik hebben een boeleke gekocht! Het werd een prachtexemplaartje met een geweldige uitstraling: De laatst geupdatete Imac 24-inch met 2,8 GHz processor. Eigenlijk ken ik daar allemaal heel weinig van maar vermits mijne sjoe al enkele dagen in extase rondloopt, zal het wel een goei machien zijn. Ik heb zelf nooit een Apple gehad, maar ik heb er wel al mee kennis gemaakt: mijnen Ivan heeft al heel zijn leven een Applefetisj en heeft nog geen moment onbenut gelaten om mij op alle voordelen te wijzen. Dus nog enkele weekjes wachten en we houden een welkomstfeestje voor onze nieuwe aanwinst. Wat zou er dan op het menu kunnen staan?

15:57 Gepost door Kristof in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Nonkel Kristof Klinkt wel goed hè! En ja, je bent niet echt nonkel maar aangezien je zijn peter bent (had ik bijna meter getikt:p) ben je toch nonkel Kristof! Leuk om peter te zijn hoor! Ik ben het ook van de dochter van m'n jongste zus! Geniet er dus maar van!
Van die pc's heb ik ook geen kaas gegeten maar blijkbaar zijn die apple's echt wel goei machientjes dus wel zullen dat maar geloven zeker! Op het menu van het welkomstfeestje? Frietjes met vol-au-vent zeker :)

groetjes,
Michel

Gepost door: Michel | 01-05-08

Een babyborrel voor een pc :) origineel. Verzorg hem maar goed;) Ge weet nooit e, kleine kindjes :p

Gepost door: Robin | 01-05-08

De commentaren zijn gesloten.