12-04-08

Bredense avontuurtjes

Volgens de laatste mediaberichten kan u gerust een avontuurtje beleven in de Bredense duinen. Vanwege de veranderde maatschappelijke normen en waarden hoeft u geen schrik meer te hebben voor boetes. Ja wadde, als die rechter geen janet is, weet ik het ook niet meer hoor. Hoeveel avontuurtjes zou die mens daar al hebben gehad? Ik vind het allemaal nogal plattekes om daar in de duinen met elkaar van bil te gaan. Het kan allemaal wel romantisch en spannend zijn, maar stel dat je daar in de buurt passeert en getuige bent van een stevige vrijpartij? Ik weet het niet hoor. En waar ligt de grens dan? Zullen we dan maar meteen seks op het hele strand toelaten? Dan kunnen alle kinderen meteen meekijken hoe ze het later moeten doen. Gedaan met plaatjes bekijken in de biologie-les. Gewoon een dagje Bredene en het is opgelost. De wereld is een schouwtoneel dat wij bespelen... goed, maar sommige voorstellingen laat ik liever aan mijn neus voorbijgaan. Of ben ik weer aan 't zagen?

13:47 Gepost door Kristof in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

ik heb op de vrtwebsite gestemd op toegestaan van sex te hebben in het openbaar
ik vind dat ieder dat op zijn eigen moet doen
en het kan wel spannend zijn inderdaad
maar ja regelnichten en neven zullen wel blijven bestaan
en het is een kort stuk strand in bredene
waar het is gebeurd
goeie blog en interesante stelling !

Gepost door: geert | 12-04-08

GELIJK ik vind dat je gelijk hebt. We moeten niet preuts zijn, maar er zijn toch dingen die best privé blijven als ze echt willen zijn...

Gepost door: cis | 12-04-08

Awel, ik heb een gemengde mening hieromtrent.
Ik ben het ermee eens dat het "koppel" in kwestie onder z'n voeten krijgt, maar anderzijds worden ze in de schijnwerper gezet percies of ze hebben een bank overvallen...
De gulden middenweg jongens...hij blijft het te volgen spoor!

Gepost door: Yves | 12-04-08

Dan ga ik maar eens tegendraads doen. Ten eerste vind ik het terecht dat het verboden is om seks te hebben in het openbaar. Wat als er spelende kinderen passeren? Dat vind ik echt ongepast, zowel voor homokoppels als heterokoppels.
Ten tweede vind ik het ongehoord dat het homokoppel aan een straf ontsnapt, terwijl alle anderen dat wel krijgen. Holebi's mogen niet gediscrimineerd worden, maar het tegenovergestelde mag ook niet. Dat ze in het nieuws kwamen is enkel om het feit dat ze hun straf ontliepen en niet omdat ze homo zijn. Nu dat iedereen weet dat zij niet gestraft werden, gaan er het nog proberen. Wat een goed signaal van die rechter zeg.

Voor diegenen die eraan zouden twijfelen, ik ben ook homo. Maar dit vind ik gewoon echt niet kunnen.

Gepost door: Jerre | 13-04-08

Toen ik het hoorde op de radio moest ik eerst toch effe hartelijk lachen hoor! Maar ik vond het toch ook straf dat ze er onderuit kwamen. Seks in het openbaar is niet toegestaan maar hier komen ze anders toch goed mee weg! Ofwel hebben ze die rechter eerst es een goei beurt gegeven ofwel wil ie het daar zelf wel es gaan doen! Als ge niet te houden zijt en wilt seksen ga dan tenminste toch ergens waar niemand u kan zien hè!

Groetjes,

Michel

Gepost door: Michel | 13-04-08

De commentaren zijn gesloten.