05-04-08

Bezoekers gevraagd

Verdorie, de paasvakantie is alweer voorbij gevlogen. Ondanks het slechte weer, heb ik er toch ferm van genoten. Het kan zo'n deugd doen om eens veertien dagen lang aan niets te moeten denken. Gewoon genieten van de alledaagse dingen, geen wekker die afloopt, geen rush 's ochtends, geen treinen die je moet halen, geen toetsen of huiswerken verbeteren, geen lawaaierige kinderen om je heen als je er even geen zin in hebt, rustig het eten klaarmaken, enzovoort enzoverder! Maar goed, we zijn weer helemaal opgeladen om er maandag opnieuw in te vliegen. Het zullen 12 goed gevulde weken worden, maar zo hebben we het graag. Jammer genoeg heeft dat ook minder fijne gevolgen: ik zal Ivan weer een pak minder zien dan tijdens de voorbije dagen. Het viel ons de voorbije week ook op dat we té weinig bezoek krijgen. Misschien wonen we te ver van alles en iedereen maar al ons snoep dat we voor eventuele verrassingsbezoekjes hadden gekocht, hebben we in de vuilbak moeten gooien wegens vervallen. Bjorn en Bart hebben gelukkig een vervallen Bounty kunnen redden, maar daar bleef het ook bij. Het was fijn om hen eens op bezoek te krijgen in ons appartementje. En Kurt die moet eens dringend zijn gsm vastnemen en mijne sjoe eens sms'en of bellen om af te spreken. Da's alweer veel te lang geleden dat we hem nog gezien hebben. Doen hé! Allé, op naar het volgende GROOT(S) VERLOF!

15:45 Gepost door Kristof in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Zo'n vakanties vliegen altijd veel te vlug voorbij! Maar voor je het weet zijn er daar die 2 lange maanden vakantie! En dan is het genieten hè Kristof!
Dat probleem van geen bezoek ken ik ook wel hoor! Ik ken enorm veel volk maar ze komen hier wel nooit over de vloer. En als je ze dan tegenkomt is het van seg da's weeral zo lang geleden!
Ik wil jullie anders ook wel es een bezoekje brengen hoor! Laat maar iets weten!
Nog een fijne zondag en een goede 1ste werkweek!

groetjes,
Michel

Gepost door: Michel | 06-04-08

Bezoek gevraagd Laat maar weten wanneer we mogen komen.

Gepost door: Ludwig | 08-04-08

De commentaren zijn gesloten.