03-03-08

O Julissi!

Da's nu al heel den dag dat dat liedje in mijn hoofd rondspookt.  En het ergste is... ik kan de tekst helemaal niet meezingen.  Verdikke, da's ambetant.  Terecht gewonnen, dat wel.  Ik kan me dit seizoen geen enkel ander nummer inbeelden dat beter zou scoren op het Songfestival.  Ach ja, we zien wel.  Voor zij die er ook niet meer vanaf geraken, hier is een extra druppeltje om de wonde nog erger te maken:

 

 

Vandaag is er me ook nog iets bijzonders opgevallen: de zon komt al rond 7u piepen aan de horizon en voortaan kan ik dus weer door de ramen van de trein kijken!  O Julissi!

19:00 Gepost door Kristof in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Ik heb het hier nog es teruggespeeld en als ik het dan nog es hoor moetek echt wel toegeven dat we er mss toch wel mee kunnen scoren in Bulgarije! En ik denk wel dat ze volgende week ook veel kans maakt om het hele zootje te winnen!
Het is idd smorgens al terug aant schemeren als ik naar m'n werk ga! Maar opt einde van de maand verandert het uur en dan is da weer efkes weg. Maar ni lang natuurlijk. Dat geeft toch al een leuk lentegevoel hè!

Groetjes,
Michel

Gepost door: Michel | 04-03-08

Misschien dat het kan scoren ja, maar om eerlijk te zijn vind ik er niets aan. Dat heeft niets te maken met het feit dat het folk is, want ik ben een trouwe bezoeker van het folkfestival Dranouter, maar om de één of andere reden ben ik het halverwege beu gehoord. Geef mij maar de Paranoiacs. Misschien geen super nummer, maar ik krijg het maar niet uit mijn hoofd.

Gepost door: Carmen | 04-03-08

@Carmen Ik vind dat vooral de belachelijke eenvoud, de belachelijke danspasjes, de leuk gevonden achtergrond en het spelen met klinkers die het lied geniaal en groots maken. Tussen al dat ander gezanik valt dit echt wel op en da's wat we nodig hebben. Over smaken valt niet te discussiëren, maar met de Paranoiacs gaan we het daar helemaal niet redden. We zullen al blij mogen zijn als Ishtar de halve finale overleefd.

Gepost door: Kristof | 04-03-08

De commentaren zijn gesloten.