26-02-08

Luistercijfers

Vandaag zijn de nieuwe luistercijfers bekend gemaakt van de grote radiostations.  Q-music blijft stevig op de tweede plaats staan, voor Donna.  Radio 2 blijft de grootste.  Ik blijf het opmerkelijk vinden dat Q zich een weg heeft kunnen banen tussen al dat VRT-geweld.  Ik heb ook gehoord dat ze er volgende maand elke dag een voiture weggeven.  Dat zullen ze bij Donna niet graag horen.  Ook 4FM doet het opmerkelijk beter.  Alleen weet ik niet of die ochtend zo'n goed idee is.  Bert Geenen heeft nieuws bij... maar de radiostem heeft hij duidelijk thuis gelaten.  Da's toch echt niet aangenaam om naar te luisteren!  Maar goed, de avond zit er wel snor, denk ik. 

De luistercijfers in onze school: erbarmelijk.  Al ben ik wel positief geschrokken van mijn eigen klas.  Het is voor het eerst dat ik een lees-grage klas heb.  Da's wel fijn.  We waren rond met de leerstof van vandaag en iedereen mocht vrij een boek lezen op een plekje in de klas waar ze wilden en hoe ze wilden: liggend, zittend onder een bank, onder een stoel, op de bank, ...  Iedereen heeft dat ontzettend goed gedaan en er viel geen woord (2 uitzonderingen niet te na gesproken, maar die wisten daarna wel wat doen).  Na het leeskwartiertje waren de reacties van de kinderen heel positief.  "Da was kei leuk!"  Fijn zo, dat doen we nog eens over!

16:08 Gepost door Kristof in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Héhé meester Kristof! Wanneer mogen wij es komen les volgen bij U? :)

Gepost door: Yves | 26-02-08

Mja, Qmusic, ik heb er nog nooit naar geluisterd eigenlijk. Ik word daar zenuwachtig van. Die zijn nog erger dan Donna 5 jaar geleden. Donna is bij mij fel verbeterd hoewel ik er nog maar zelden naar luister! Geef mij maar radio1!
En leuk dat je het toch tof vond die leesopdracht en dat de kindjes toch goed meededen! Doe zo voort!

Groetjes,
Michel

Gepost door: Michel | 27-02-08

meester / opvoeder.... zoals je wil da g Kristof,
ik wou vroeger ook zo graag schoolmeester worden

ik ging naar Antwerpen in het Pius-X Instituut en dat was toen een Normaalschool (zo heette toen een school waar je onderwijzer of regent kon worden - onderwijzer was toen zelfs maar 1 jaar na de humaniora)
maar ik had het ongeluk dat ik redelijk (eigelijk heel goe) wiskunde kon en mijn ouders en de leraars lieten mij niet toe om onderwijzer te worden !!!
en daar heb ik heel mijn leven spijt van gehad

maar ik wens jou heel veel geluk, wat het is het mooiste beroep dat er is

groetjes - kus
kamiel

Gepost door: kamiel | 29-02-08

De commentaren zijn gesloten.