16-02-08

Bezoekersboost - valentijn

Er gebeuren hier merkwaardige en spooky zaken op de blogs.  Plots ben ik door de 100.000 bezoekers gebroken en ik merk dat ook andere blogs een serieuze boost krijgen.  Op nog geen paar uur tijd krijg ik zogezegd een 2000-tal bezoekers over de vloer.  Vreemd, vreemd... Enfin, ik kan alleen maar hopen dat iedereen met evenveel interesse een klikje brengt aan deze blog.  Het verhaal is nog lang niet afgelopen!

De schooldagen zijn opnieuw begonnen en ik mag wel zeggen dat ik me heb kunnen herpakken.  Ik ben terug met meer plezier voor de klas gaan staan en ik kan mij opnieuw enthousiast maken.  Dat doet deugd.  De zon heeft daar ook haar inbreng in gehad (ik kikker daar zoooooo van op hé), maar zelfs in mistige omstandigheden doe ik mijn job met meer motivatie.  De problemen zijn uiteraard nog lang niet opgelost, maar ik kan ze beter relativeren.  Ondertussen gaat de zoektocht naar een nieuwe school (of zelfs een nieuwe functie verder).  Ik heb een sollicitatie voor directeur achter de rug, en ondanks mijn jonge leeftijd heb ik het er goed vanaf gebracht.  Als hun keuze niet naar mij gaat, wat gezien mijn leeftijd niet ondenkbaar is, heb ik er alvast weer wat meer ervaring opgedaan.  Door het sollicitatiegesprek op donderdagavond was ik min of meer verplicht om in Antwerpen te blijven.  Daardoor hebben Ivan en ik valentijn gescheiden moeten doorbrengen.  Niet dat we er belang aan hechten, al die flauwe zever vind ik maar weinig voorstellen.  Veel belangrijker wordt zondag 17 februari want dan zijn we precies 1 JAAR SAMEN!  Morgen meer daarover.

15:13 Gepost door Kristof in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Mja, ik kreeg per kwartier ofzo 600 man over de vloer. Volgens mij is de boel op tilt geslagen, dus ik heb de teller er maar afgezwierd, want zo heb je er toch niks aan e. :)
Geniet ervan morgen. Proficiat enzo. :)

Gepost door: Carmen | 16-02-08

Super is dat al een jaar? Amai wat vliegt de tijd toch zo snel....GEFELICITEERD :-D

Gepost door: Andy | 16-02-08

allé proficiat over de hele lijn!

Gepost door: cis | 16-02-08

herkenbaar... ik zou op een dag een 10000 lezers hebben gehad, I don't think so, misschien moet ik hem er ook maar afgooien zoals Carmen....
overigens gefeliciteerd met het jaartje!

Gepost door: jules | 17-02-08

Hey Kris! Dikke proficiat met Ivan hé, doet er nog een 80-tal jaar bij zou'k zo zeggen lol?!

Gepost door: Yves | 17-02-08

Proficiat met jullie 1-jarig samenzijn! De tijd gaat snel als je je eigen amuseert! En doen jullie dat nog maar heel lang, jullie amuseren!
En ik ben ook blij, Kristof, dat het terug zo goed met je gaat. Laat die kop niet hangen dat is nergens goed voor!

Groetjes,
Michel

Gepost door: Michel | 17-02-08

De commentaren zijn gesloten.