06-02-08

Dip kwadraat

Op dit moment loopt alles eigenlijk een beetje verkeerd in mijn leven.  Het lijkt wel alsof alles wat ik doe of waar ik mee in aanraking kom, verkeerd uitdraait.  En da's dan nog zachtjes uitgedrukt.  Het is nu krokusvakantie en dus heb ik heel wat tijd om eens na te denken hoe ik mijn leven weer op het juiste spoor kan zetten.  Ik ben in een negatieve spiraal terecht gekomen en het wordt maar eens tijd om die te doorbreken.  Ik ben vandaag een beetje gecrasht en da's de ideale moment om te zeggen: slechter kan niet meer.  Vanaf nu klimmen we weer opwaarts.  En van zodra mijn favoriete seizoenen er weer aankomen (lente en zomer), moet ik er weer staan.  Ik wil terug van elk moment genieten in mijn leven en ik laat me niet langer van de wijs brengen.  Oprechtheid, eerlijkheid, enthousiasme en motivatie.  Ik zal al die begrippen weer uit die stoffige kast halen en vanaf morgen gebruiken om er weer bovenop te komen.  Ik ga de kracht zoeken om terug iets positiefs uit te stralen en de mensen weer gelukkig te maken.  Zo heb ik het altijd gedaan en zo wil ik het blijven doen.  Mensen gelukkig maken, daar word ik zelf ook blij van.  En dip kwadraat wordt vanaf morgen definitief onder de tafel geveegd.  Vanavond nog eens goed slapen en niet teveel piekeren zodat ik morgen weer kan bruisen van energie.  Komaan stoffel!

18:59 Gepost door Kristof in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

That's the spirit! Uwen kop ni laten hangen maar doorgaan. Ik zie dat je het effe ni goe had maar je kan het nog dus dat komt hier dik in orde!
Veel goede moed gewenst!

Groetjes,

Michel

Gepost door: Michel | 06-02-08

Hup hup vooruit Stoffel!
We wachtten al even op een postje van je, hopelijk meld je ons in de volgende post dat je weer ok bent. Ivan, je hebt werk kerel héhé!

Gepost door: Yves | 06-02-08

ik wens je vooral veel energie toe om met realistisch-idealisme er weer tegenaan te gaan. Ik wens je het nodige relativeringsvermogen toe om 'de dingen des levens' in het ware context te kunnen plaatsen.
Dat is leven hé: met ups en downs zoeken naar geluk! Ik duim voor je!!

Gepost door: cis | 07-02-08

Gelukkig is het vakantie en voorspellen ze voor de komende dagen 'vroeg lenteweer'. Dus het zonnetje dat schijnt en geen bende kinderen die je gedurende de dag vermoeien (waarmee ik niks slecht zeg over de kinderen, maar ik vind lesgevan nogal mentaal vermoeiend en daarom zwaar, maar zeker niet saai^^) En dus kan het alleen maar beteren!

Gepost door: Robin | 07-02-08

Kop op Kristof
Komaan Kristof, laat je hoofd niet hangen. Kijk eens naar buiten, daar schijnt de zon volop. Trek er de volgende (zonnige) dagen samen met Ivan eens op uit en je zal zien dat alles weer goed komt. Veel goede moed

groeten

Kurtie

Gepost door: kurtie | 07-02-08

Kop op .....Daar is de lente....Daar is de zon ;-)

(of toch bijna..........) Laat die snoet van je terug wat genieten van de zonnestraaltjes ;-)

Gepost door: Andy | 08-02-08

De commentaren zijn gesloten.