02-01-08

Vuurwerk met piscuit

De conference van Geert Hoste was bijzonder aangenaam om naar te kijken.  Gisteren hebben jullie het op tv kunnen zien, maar zo'n voorstelling is live toch nog een stuk beter!  De opbouw en verschillende tussenstukjes zijn soms essentieel om de rest van de grappen beter te kunnen interpreteren.  Vooral met de piscuit-koekjes van SOS Piet was het gieren en brullen.  Ook de homo-knipoog rond de schaamlippen was de moeite waard (maar die kwam niet op tv).  Ik heb er dan ook bijzonder van genoten met Ivan.  Enkel jammer dat het paleis voor schone kunsten geen praktische zaal heeft om zo'n conference te organiseren.  De zaal was prachtig, maar als je dan sommige mensen moest zien rechtstaan omdat ze achter een pilaar zaten, dan heb ik daar toch mijn bedenkingen bij.  Sommige plaatsen waren dan ook heel duur verkocht.  Ook wij zaten niet al te best in één van de loges, maar goed, we konden Geert tenminste nog zien staan.

29122007232

Op bovenstaande foto is het misschien moeilijk te zien, maar in de zaal zaten ook heel wat bekende mensen van televisiezender één.  Van Sabine-de-weervrouw naar Marcel Van Thilt tot Witse... ze waren er allemaal.  Ook Thomas Van Der Veken was er (misschien vaag te herkennen op de foto).  Maar dat was geen verrassing, die volgt ons overal.  Enkele dagen eerder waren we met Kurt en Philipe iets gaan eten in Leuven en toen kwam hij ook al naast ons zitten.  De stalker...

29122007233

Oud naar nieuw hebben we in ons stulpje met enkele vrienden doorgebracht.  Het werd een gezellig onderonsje met fondue en heel wat extraatjes.  Ik denk dat de avond als geslaagd mag beschouwd worden.  Er kruipt dan ook heel wat voorbereidend werk in zo'n gezellig samenzijn en dan is het fijn als alles uiteindelijk op zijn pootjes terechtkomt.  We hebben 2008 dan ook bruisend ingezet met een glaasje champagne en héél wat smsjes.  En wat de goede voornemens betreft... die zijn deze keer wel heel beperkt in omvang.  Ik mag tevreden zijn met wat er vorig jaar allemaal gebeurd is, je zou nog denken dat het alleen nog slechter kan worden.  Maar van negatief denken wil ik niet weten!  Ik ga dus opnieuw voor een prachtig jaar met toch één item dat ik wil verbeteren: MEER sporten!  Ik ben dan misschien wel perfect op gewicht, maar wat meer conditie mag toch wel. 

Ik wens iedereen een ongelooflijk sprankelend 2008 toe!  Leef je leven!

14:58 Gepost door Kristof in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Ook voor jou een gewéldig 2008 gewenst! En ik heb gisteren met veel plezier naar Geert Hoste gekeken. De tranen liepen over mijn gezicht van het lachen. :-)

Gepost door: Carmen | 02-01-08

Woehoew, ik had Thomas direct herkend=) Mocht je op zoek zijn naar een nieuwjaarsgeschenk voor mij, mag je mij Thomas meebrengen;)

Gepost door: Jerre | 02-01-08

Ook mijn beste wensen voor het nieuwe jaar! 2007 was voor jou al een geweldig jaar, wie weet wat 2008 nog in z'n hoed zitten heeft!
En door Thomas Van Der Veken zou ik anders ook wel willen gestalkt worden hoor! :)

Groetjes,
Michel

Gepost door: Michel | 03-01-08

De commentaren zijn gesloten.