28-12-07

Tussen de calorieën door

De eerste feestdagen zijn achter de rug en voor de studenten die aan hun voortgezette studies bezig zijn, kan de miserie weer beginnen.  Zo ook voor Ivan die ondertussen al hard aan het werken is.  Ik ga mijn ventje de komende dagen dus wat minder vaak zien, maar ik kan mij wel bezighouden.  Van oud naar nieuw komen enkele vrienden hier immers op bezoek zodat tegen dan alles pico bello in orde moet zijn.  Vandaag ben ik dan ook eindelijk een tafelbeschermer en tafelkleed gaan kopen om de meubels wat te beschermen tegen al dat fondue-gespetter!  Jammer dat het weer van voor kerstmis niet meteen terug op het menu staat.  Het leverde een idyllische uitzicht op.

22122007229

22122007230

De kerstdagen hebben wij alvast heel gezellig doorgebracht met heel wat mensen en ook Ivans verjaardag op tweede kerstdag werd een dag vol verrassingen.  Ondertussen proberen we om de calorieën weer terug wat van ons af te schudden. 

Eén van Ivans verjaardagscadeautjes is een trip naar Geert Hoste.  Dat staat morgen op het programma en het is mijn allereerste keer dat ik hem live aan het werk zal zien.  Ik ben eens benieuwd!  Hopelijk kan Ivan er tussen de examens een beetje van genieten. 

Ik wens jullie allemaal alvast een feestelijke overgang van 07 naar 08 toe!

20:24 Gepost door Kristof in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Schoon die foto's Het zag idd wit voor Kerst. Met Kerstmis zelf niet meer! Het was alleszins een schoon beeld die witte bomen enzo. Hier had het trouwens werkelijk gesneeuwd wat Frank De Boosere ook mag beweren het was onvervalste sneeuw!
Veel plezier bij Geert Hoste. 't Is mijne meug ni maar ik kan wel begrijpen dat je hem graag bezig ziet of hoort!
Veel plezier met oudejaar!

Groetjes,

Michel

Gepost door: Michel | 29-12-07

Het heeft gewoonweg gesneeuwd met kerst bij jullie!!! Bij ons is het beginnen dooien de dag ervoor. *snik*
En? Hoe was Geert Hoste?

Een gewéldig 2008 gewenst!

Gepost door: Carmen | 30-12-07

2008 Een gelukkig nieuwjaar en vooral een goede gezondheid in 2008 :)

Gepost door: Wildcard | 02-01-08

De commentaren zijn gesloten.