06-12-07

Sinterklaas

Sinterklaas is jarig!  O wat zijn we blij!  Zwarte Piet kan dansen én spelen zoals wij. 

Zo klonk het deze ochtend in m'n klasje wanneer Sint en Piet binnenkwamen.  Het was heus wel prettig om zo'n fijne mensen in de klas te mogen verwelkomen.  Zeker nadat ik 's ochtends kon vaststellen dat de Sint ook voor mij was langsgekomen.  Hij had alleszins geen beter cadeau kunnen achterlaten!  En de lever?  Die heeft nog een jaar tijd om te herstellen!

06122007216

06122007217

19:47 Gepost door Kristof in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Kei plezant die Sinterklaastijd. Ik ben gisteren de Sint moeten gaan helpen als je begrijpt wat ik bedoel. En als je dan al die kindjes ziet die zo blij zijn dat ze de Sint en Zwarte Pieten zien dan maakt dat je zelf ook gelukkig. Er waren kinderen bij die spontaan tekeningen kwamen afgeven, dan wordt je hart toch effe klein hoor.
Voor mij zelf is de Sint niet langs geweest en dan heb ik me zelf maar getrakteert op een aantal chocolade ventjes!
Wel leuk dat ie bij jou is langs geweest en hij heeft nog wel een heerlijk grote chocolade versie van zichzelf achtergelaten. Het blijft toch iets magisch rond die Sint vind ik, ook al word je ouder.
En vanaf nu mag de kerstperiode beginnen, maar daarvoor daar kan ik niet goed tegen want dan wordt de Sint helemaal verdrongen en dat zou zonde zijn voor al die kinderen!
Geniet van je chocolade-sint!

Groetjes,

Michel

Gepost door: Michel | 07-12-07

Hoy ikbengay

Is die tweede foto van Ivan? Schone vent

Kusj RAF

Gepost door: RAF | 07-12-07

Mijn punt is:

Volgens mij en andere bloggers bestaat die Ivan evenveel als sinterklaas en de piet namelijk HELEMAAL NIET ikbengayke... dat doet pijn aan je flamingante hartje he :(( raf

Gepost door: RAF | 10-12-07

@RAF Ik ben onder de indruk... Ik denk dat ik vanavond niet meer slapen kan. RAF heeft mijn geheim ontdekt! Aaaaaaahhh!

Zucht, niet dus! Ik ga mij wat verdiepen in RAFs website, daar word ik beslist weer vrolijk van.

Gepost door: Kristof | 11-12-07

Sarcasme is een wapen, van de zwakken van geest

Gepost door: RAF | 11-12-07

't Is goed hoor Raf. Ik besta niet en Kristof is mentaal geretardeerd. Nog iets? Ik hoop dat je nu gelukkig bent.

Gepost door: Ivan | 11-12-07

Het is goed dat je dat toegeeft ik vergeef je ikbengay maar ik wil de waarheid in het vervolg wel weten zonder zoveel gezeur. OK? RAF

Gepost door: RAF | 11-12-07

Gespleten persoonlijkheid Wel Raf, ik vind het heel aardig dat je mij vergeeft. Het is immers niet makkelijk om te leven met een meervoudige persoonlijkheidsstoornis. Het ene moment ben ik Kristof en geef ik les in een school ergens in Antwerpen en op het andere moment ben ik dan weer Ivan en slijt ik mijn broek o.a. aan de faculteit geneeskunde in Leuven. Het zal dan ook wel duidelijk zijn dat mijn agenda overvol is zeker? Wat het allemaal nog veel erger maakt, is dat In mijn geval van dissociatieve identiteitsstoornis de alter ego's Kristof en Ivan van elkaar op de hoogte zijn én zelfs een relatie hebben met mekaar. Kan je nog volgen? In dat geval mag je het mij komen uitleggen want ik moet het het op dit punt gekomen zowat opgeven. Enfin, uiteindelijk is daar dan deze blog uit voortgekomen waar beide persoonlijkheden met elkaar verstrengeld tot uiting komen.
ik ben in ieder geval blij dat wij mekaar begrijpen Raf...

Gepost door: Ivan | 11-12-07

Graag gedaan Kristof verder kunnen we als vrienden verdergaan als je dat nietmeer doet het was een beetje te duidelijk hoor en dan moet je je soms laag, durven maken en kunnen aanvaarden dat het niet zo is zoals in je dromenland.... dat moeten we soms allemaal hoor vriend je mag van mij je blogje gerust behouden

Gepost door: RAF | 11-12-07

De commentaren zijn gesloten.