01-12-07

Kerstshopping

Het is tegen onze principes: de kerstman die vroeger komt dan de Sint!  Maar nood breekt wet: volgend weekend zijn we met onze vrienden op uitstap in de Ardennen en het weekend daarna moet Ivan werken.  Geen tijd dus om kerstinkopen te gaan doen.  Vandaar dat we vandaag maar op jacht zijn geweest.  En met kerstinkopen bedoel ik dan ook echt kerstinkopen, je weet wel, kerstartikelen.  De cadeautjes kunnen we later nog wel bijeen grabbelen.  Wat is het precies geworden?  We zijn eerst op zoek geweest naar een mooie volle nep-kerstboom maar uiteindelijk vonden we dat maar niets.  We zijn dan terecht gekomen bij een vrij zwart boompje, bespoten met sneeuw.  Heel mooi om bij ons op de kast te zetten.  Mijn oog werd al gauw verblind door een ongelooflijk leuke en lieve sneeuwman.  Die kon ik niet laten staan.  De afwerking hebben we met dennenappels, een slinger en lichtjes voltooid.  Het eindresultaat ziet er op gsm-foto ongeveer zo uit:

02122007214Ik moet toegeven, in het echt ziet het er veel mooier uit dan op deze groen-achtige foto.  Mmm, die gsm-toestelletjes zijn toch niet zo geweldig als ik dacht in het donker. 

En van de Sint alias Telenet hebben we vandaag vernomen dat we 2 kaartjes voor Clouseau20 hebben gewonnen!  Joepieee.  En het zijn niet eens slechte plaatsen.  Daar gaan we maandag 10 december eens goed van genieten!

18:46 Gepost door Kristof in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Kerst, daar wil ik dus echt nog ni aan denken. Het goed heilig man moet eerst het land verlaten hebben voor ik er ook maar effe aan wil denken. Trouwens, ik sluit me aan bij radio 1: geen kerst voor 15 december. Maar ik begrijp wel dat je geen tijd hebt de komende weken maar ik hoop wel dat je alles opbergt totdat de sint terug richting Spanje vertrekt! Maar daar twijfel ik niet aan aangezien jij toch in de basisschool les geeft en die feestdag daar uiteraard hard wordt gevierd.
Leuk dat je die tickets hebt gewonnen. Dat zal wel leuk worden denk ik!
Geniet ervan en groetjes,
Michel

Gepost door: Michel | 01-12-07

Die twee woordjes 'genieten' en 'Clouseau'.... ik blijf het toch een vreemde combinatie vinden. Waar heb ik mijn oordopjes ook al weer gelegd? ;-)

Gepost door: Ivan | 02-12-07

Oei, Ivan is blijkbaar geen Clouseau-fan. Da gaat lastig worden daar in een uitverkocht Sportpaleis tussen al die krijsende fans. Maar toch, geniet er maar van! Ik ben ook geen superfan maar ben een aantal jaren geleden toch es geweest naar hun show en vond het toch wel heel plezant hoor! Gewoon je laten gaan en meezingen zal zeker geen probleem zijn.

Groetjes,
Michel

Gepost door: Michel | 02-12-07

Hihi gaykes die naar Clouseau gaan zien begot... jajaja

Gepost door: RAF | 05-12-07

De commentaren zijn gesloten.