17-11-07

Vaarwel intens genot!

Zaterdagochtend, je hebt een drukke werkweek achter de rug, je hebt wat langer kunnen uitslapen, de zon verschijnt zachtjes aan de hemel, het landschap ligt er nog wit bij, bekomend van een ijskoude nacht.  Je staat langzaam op, wrijft de prut nog uit je ogen en je trekt toch maar al een broek aan omdat de kilte nog in huis hangt.  Ivan heeft de tafel al gedekt en we beginnen aan het ontbijt.  Na enkele boterhammetjes komt het hoogtepunt van al dat lekkers eraan... chocolade!  Een mens zou voor minder een moord begaan.  Een lekker 6-pack met repen côte d'or staat te glinsteren in de kast.  Zachtjes scheur ik het pack open en voel ik mijn speekselklieren al in werking treden.  Zodadelijk komt de aroma van de cacao vrij.  Enkel een kleine scheur in de zilveren verpakking scheidt mij van dat puur intens genot.  En dan krijg je zoiets te zien:

17112007210

Horror!  Dit heb ik nog nooit gezien.  Verdorie, ik scheur snel een tweede reep open maar krijg net hetzelfde afgrijselijke beeld op mijn netvliezen gebrand.  Ik ben ten einde raad.  't Is jammer genoeg geen nachtmerrie maar pure realiteit.  De consumentendienst van côte d'or heeft mijn afschuwelijke verhaal meteen via mail toegestuurd gekregen.  Ik ben er nog kapot van.  Hoe moet het nu verder met mijn leven?

21:05 Gepost door Kristof in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Is het wat ik denk dat het is?

Gepost door: Yves | 17-11-07

Hallokes Ik vraag mij ook af is het wat ik denk dat het is..lieve groetjes

Gepost door: yolanda | 18-11-07

Ieoew! Zo had ik het nog niet bekeken, tenminste als ik denk dat het is wat jij denkt dat het is. Maar moest het toch dat zijn wat ik denk dat het is wat jij denkt dat het is, dan zou de chocolade niet meer zichtbaar zijn ;) !

Gepost door: Kristof | 18-11-07

Howla Hier wordt vanalles gesuggereerd maar of dat de chocolade beter gaat laten smaken dat weet ik niet ^^
Kristof alleszins spijtig van je stuk chocolade, ik hoop dat je al over de teleurstelling heen bent. Succes met je volgende aankoop van een overheerlijke reep côte d'or.

Groetjes,

Gepost door: Michel | 19-11-07

De commentaren zijn gesloten.