18-10-07

Straf

Nu beloof ik dat ik m'n blogje wat beter ga onderhouden en er gebeurt juist niets.  Verdikke toch, ik vind gewoon geen tijd om er aan te werken.  Nu moet ik het zelfs doen terwijl de kinderen van mijn klas een toets aan het maken zijn.  Da's toch niet meer normaal.  Ik beloof in elk geval dat ik in de herfstvakantie mij eens deftig aan de computer ga zetten zodat m'n avonturen terug wat uitgebreider aan bod kunnen komen.  Fijne dag nog!

En nu ik toch bezig ben... vanavond ga ik met mijne sjoe naar Leuven om daar te genieten van een exclusieve Esprit-avond.  Tja, we voelen ons beiden heel comfortabel in die kleren en dan moet je van zo'n avond profiteren.  't Zal alvast gezellig worden... en 't is dringend tijd om wat kleren bij te kopen.

14:14 Gepost door Kristof in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Hey Kris!
Iedereen heeft ups en downs in z'n blog-activiteit hoor; zolang je maar schrijft als je er zin in hebt!Groetjes aan " de sjoe"

Gepost door: Yves | 19-10-07

Hallo Dag Kris, ik ben Michel en heb je blogje es helemaal gelezen. Ik was hier geraakt via een andere holebi-blog. Ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast was door jou verhalen die nu iets meer dan een jaar hier neergeschreven worden. Ik vind het echt fantastisch hoe je van iemand die eigenlijk zelfs nog niet zeker was van zijn geaardheid geworden bent tot een zelfzekere gast die door het leven gaat met de meest fantastische jongen die jij je maar kon wensen. Echt leuk om deze verhalen hier te lezen. Bij mij persoonlijk begint het op liefdesvlak eindelijk te lukken. Ik denk dat ik de jongen gevonden heb die ik al jaren zoek maar ik heb nog wel een weg af te leggen! Maar ik ben zeker dat ik er wel kom. Hij houdt de boot nog wel een beetje af maar ik geloof er toch wel in! We zien wel wat er komt!
Kris, veel succes in je verdere leven en vooral met Yvan! En ja, ik blijf deze blog uiteraard volgen!

Groetjes,
Michel

Gepost door: Michel | 27-10-07

becute.eu hey !!!

graag had ik nieuwste profielsite voor holebi jongeren aan je voorgesteld, www.becute.eu heet zij/hij en het is helemaal GRATIS!!

dus surf als de bliksem naar www.becute.eu en word lid !!

MVG

willem

Gepost door: willem massoels | 27-10-07

Leuke foto's xxx

Gepost door: Tommy | 31-10-07

De commentaren zijn gesloten.