27-09-07

Burengejoel

't Is weer even geleden vooraleer ik weer wat van me liet horen, maar we hebben het ook zo druk.  Hopelijk zal het nu toch wat beteren, de gordijnen zijn gisteren geïnstalleerd en ook het salon werd geleverd... én de bankrekening werd geplunderd. 

We zitten hier in elk geval heel mooi, warm en gezellig.  Je zou het moeten kunnen zien, het lijkt wel alsof de boel hier een ware metamorfose heeft ondergaan.  't Is echt gezellig.  Nu nog wat afwerking en 't is hier om weg te dromen.  Genoeg gestoeft nu...

Buren!  Man man man, miserie.  Het begon allemaal in de loop van deze week wanneer we een briefje aan de deur hingen met de melding of de buurtbewoners hun auto nog eens een dagje wilden verzetten.  Zo'n vrachtwagen heeft immers heel wat ruimte nodig.  Tot hier toe ging dat altijd vlotjes tot we deze week plots opmerkten dat de inleiding van het briefje -"Beste buren"- werd aangepast.  Het woord "beste" werd door iemand geschrapt.  Begrijpen wie begrijpen kon, maar wij verstonden er niets van.  Ik denk niet dat wij moeilijke mensen zijn of anderen storen, integendeel. 

Vandaag toen de vrachtwagen met het salon een kwartiertje op de oprit stond -vooraan, want achteraan kon de vrachtwagen moeilijk draaien-, kwam de buurman hier plots aangereden en begon hij de mensen van de firma uit te schelden want hij scheen niet te kunnen begrijpen waarom wij niet op dat briefje hadden gezet dat ze ook wel eens op de oprit zouden kunnen staan...  Nadien trok hij naar boven om mijn ventje eens goed de les te spellen.  "DAT STOND NIET OP DAT BRIEFKE!!  En toen hij verhuisde, stoorde hij niemand."  Maar blijkbaar begrijpt de brave man niet dat al onze meubelen nieuw zijn en dat de leveringen nu éénmaal niet op 1 voormiddagje kunnen gebeuren.  Ondertussen stak hij wel zijn hoofd tussen de deur om ons interieur te kunnen zien (de jaloerse bok ;)). 

Nu is mijne sjoe er al heel de dag niet goed van... maar ik kan jullie garanderen, die mens had ik eens goed mijn gedacht gezegd.  't Is misschien goed dat ik niet thuis was.  Ik ben nen hele brave mens, maar ze moeten niet "over the limit" gaan.  Ik heb al veel zin om over zijnen hond te beginnen, die bij contract verboden is, maar dat zou mij op hetzelfde niveau brengen als zijn onnozel gedoe.

Neighbours... je kan ze niet uitkiezen, da's wel duidelijk!

21:55 Gepost door Kristof in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

ja prijs je gelukkig dat het dan nog niet over parkeer plaatsen gaat zoals hier bij ons...

Gepost door: Wildcard | 27-09-07

Hey Kris, probeer vooral geen ruzie te maken en het toch een beetje te bekoelen. Die buurman heeft jullie zonder reden uitgescholden, en maakt problemen over een sikkepit. Blijkbaar heeft die andere problemen en probeert hij die via deze weg af te reageren. Het heeft dus ook helemaal geen zin om daar discussies mee te voeren want dat zou het denk ik alleen maar erger maken.

Gepost door: marc | 27-09-07

Mja buren het is altijd wel iets met hen.....
Nuja best niet aan storen, maar ik moet eerlijk toegeven zou me der ook wel ambetant in maken als het om zo'n futiel ding gaat. Maarja der is niets anders aan te doen zeker...? ;-)

greetz

Gepost door: Andy | 28-09-07

Inderdaad Buren, breek me de bek niet open... gelukkig zijn wij binnenkort van onze buren af, maar God weet wat we nu naast de deur krijgen... Groetjes Bart

Gepost door: Bart | 28-09-07

Toen ik op appartement woonde maakte het koppel onder mij elke dag ruzie tot 01.00...Zij werd dan altijd knettergek en begon letterlijk met borden te smijten... Soms heb je buren die gewoon even een slechte dag hadden, soms zijn het hysterische mensen....en soms zijn het gewoon klootzakken...

Gepost door: Yves | 29-09-07

Dat ruikt naar homofobie...

Gepost door: Frederic | 30-10-07

De commentaren zijn gesloten.